VI GÖR SÅNT FOLK VILL SE

För att nå människor idag måste man tänka på helheten. Det räcker inte med att finnas på sociala medier, man måste ha en tydlig identitet och verkligen känna sitt eget varumärke. Vi på Nikita Productions hjälper er att förstå både vilka ni är som företag och vilka era kunder är. Med genomarbetade strategier & grymt innehåll hjälper vi er ta en stark position på marknaden. På så sätt skapar vi lojala kunder och suktande konkurrenter. Scrolla ner för att se hur vi jobbar!

1) STRATEGI

Allt börjar med en bra idé. Men för att skapa något riktigt bra behöver du en strategi. En bra och genomtänkt strategi är nyckeln till en tydlig företagsidentitet och starka koncept. Tillsammans med dig gör vi lämpliga analyser och jobbar fram en strategi utifrån dina behov och målgrupp.

2) INNEHÅLL

Att producera innehåll är så sjukt roligt tycker vi. 
Här får din målgrupp ta del av ditt varumärke, och tillvägagångssätten är många! Vi på Nikita Productions jobbar främst med text, bild och video - men vi ska erkänna att vi är extra förtjusta i video!

3) SPRIDNING

När innehållet är producerat och klart så ska ju folk kunna se det också! Det finns många vägar att sprida innehåll på, och vi hjälper dig gärna att hitta de sätt som är mest lämpade för dig!

VI GÖR ÄVEN

FÖRELÄSNINGAR & KONSULTERING

VIDEOPRODUKTION

PROJEKTLEDNING

KONFERENCIERSUPPDRAG

© NIKITA PRODUCTIONS 2016

  • Vimeo - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
Piteå
072-241 33 74