VEM ÄR DU? 

För att nå människor idag måste man tänka på helheten. Det räcker inte med att bara finnas på sociala medier, du måste ha en tydlig identitet och verkligen känna ditt eget varumärke. Jag hjälper dig och ditt varumärke att förstå vilka ni är och vilka era kunder är. Med genomarbetade strategier & grymt innehåll hjälper jag er att ta en stark position på marknaden. På så sätt skapar vi lojala kunder och suktande konkurrenter. Scrolla ner för att se hur jag jobbar!

 HELHETSTÄNK

1) STRATEGI

Allt börjar med en bra idé. Men för att skapa något riktigt bra behöver du en strategi. En bra och genomtänkt strategi är nyckeln till en tydlig företagsidentitet och starka koncept. Tillsammans med dig gör jag lämpliga analyser och jobbar fram en strategi utifrån dina behov och målgrupp.

2) INNEHÅLL

Att producera innehåll är bland det roligaste som finns tycker jag. Här får din målgrupp ta del av ditt varumärke, och tillvägagångssätten är många! Jag producerar text, bild och video - men jag ska erkänna att jag, som gammal videoproducent, är extra förtjust i video!

3) SPRIDNING

När innehållet är producerat och klart så ska ju folk kunna se det också! Det finns många vägar att sprida innehåll på. Vart hänger din målgrupp och hur hittar man dom? Det kan kännas som en djungel med alla kanaler och annonsverktyg. Jag hjälper dig gärna att hitta de sätt som passar dig!

 PUNKTMARKERINGAR 

DIGITAL STRATEGI

AFFÄRSUTVECKLING

KONSULTATION

COPYWRITING

VIDEOPRODUKTION

PROJEKTLEDNING

FÖRELÄSARE

ANNONSERING

WEBBREDAKTÖR

OMVÄRLDSBEVAKNING

KONFERENCIER

MARKNADSFÖRING

 PSST... 

Hör gärna av dig och berätta vad du behöver hjälp med. Jag tar aldrig på mig uppdrag där jag inte är säker på min sak - då tipsar jag istället om mina grymma branschkollegor.

Och den hjälpen bjuder jag på.

072-241 33 74
Piteå
  • Vimeo - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

© NIKITA PRODUCTIONS 2016