top of page

 VEM ÄR DU? 

För att nå människor idag måste man tänka på helheten. Det räcker inte med att bara finnas på sociala medier, du måste ha en tydlig identitet och verkligen känna ditt eget varumärke. Jag hjälper dig och ditt varumärke att förstå vilka ni är och vilka era kunder är. Med genomarbetade strategier & grymt innehåll hjälper jag er att ta en stark position på marknaden. På så sätt skapar vi lojala kunder och suktande konkurrenter. Scrolla ner för att se hur jag jobbar!

 HELHETSTÄNK

1) STRATEGI

En bra och genomtänkt strategi är nyckeln till en tydlig företagsidentitet och starka koncept. Tillsammans med dig gör jag lämpliga analyser och jobbar fram en strategi utifrån dina behov och målgrupp.

2) INNEHÅLL

Genom professionellt producerat innehåll i rätt kanaler, kommunicerar jag ditt varumärke & erbjudande. Tillvägagångssätten är många och det gäller att veta vad målgruppen vill ha. Jag producerar texter, bilder & video, anpassade för just dina kanaler.

3) SPRIDNING

När innehållet är producerat och klart så ska ju folk kunna se det också! Det finns många vägar att sprida innehåll på. Var hänger din målgrupp och hur når man dem? Det kan kännas som en djungel med alla kanaler och annonsverktyg. Jag hjälper dig gärna att distribuera innehåll på det sätt som passar dig bäst!

YRKESROLLER

DIGITAL STRATEG

AFFÄRSUTVECKLARE

CONTENT MANAGER

COPYWRITER

VIDEOPRODUCENT

PROJEKTLEDARE

KONSULT

WEBBREDAKTÖR

KONFERENCIER

 PSST... 

Hör gärna av dig och berätta vad du behöver hjälp med. Jag tar aldrig på mig uppdrag där jag inte är säker på min sak - då tipsar jag istället om mina grymma branschkollegor.

Och den hjälpen bjuder jag på.

bottom of page