VAD ÄR NIKITA PRODUCTIONS?
 

 Nikita Produktions (NP) är i grund och botten jag, Nikita Rönning Ledström. En nyskapande och ambitiös tv-producent & marknadsförare som såg behov av innehållsbaserad marknadsföring via rörlig bild i Norrbotten. Det var så Nikita Productions kom till. På NP hjälper jag dig som företagare att hitta nya kunder, och vi gör det på ett roligt och innovativt sätt via rörlig bild. Tillsammans skapar vi innehåll, och genom sociala medier hjälper vi dig att distribuera den färdiga produkten och skräddarsy en målgrupp utifrån dina behov. Content Marketing är framtiden, och genom innehållsbaserad marknadsföring skapar vi sådant folk vill se.

 

Jag har examen i medie- och kommunikations- vetenskap med inriktning på tv-produktion, och genom erfarenheter från bl.a. OTW Communications (Nordens ledande contentbyrå) fann jag mitt brinnande intresse för rörlig bild och content marketing. När jag producerar rörlig bild jobbar jag tillsammans med frilansande fotografer och ljudtekniker, för att skapa den bästa produkten för just dig. Du kan även anlita mig som konsult eller som föreläsare om nya medier. 

VILKA ÄR VI?

Nikita Rönning Ledström

Grundare/Ägare

  • Grey LinkedIn Icon

Året var 2016. Det var då jag blev sjukt less på att majoriteten av alla roliga jobb som hade något med content eller det digitala att göra skulle vara i Stockholm. Eftersom jag tycker att man ska kunna bo vart man vill och ändå kunna ha drömjobbet så bestämde jag mig för att starta eget! Idag jobbar jag tillsammans med grymma Norrbottniska företag och byråer, med kunder över hela Sverige, och jag drömmer om att en dag göra Norrbottenskusten till ett svenskt Silicon Valley.

Jag har sedan tidigare en fil.kand examen från LTU i medie- och kommunikationsvetenskap, men då jag är en gedigen nörd så pluggar jag nu även till digital strateg. Planen är att utöver digital kommunikation kunna jobba med allt från affärsutveckling, digitalisering och varumärkesbyggande inom en snar framtid. Typiskt mig att vara en allt i allo, men så går det när man är sjukt nördig och älskar det man gör!

VI ÄR DIGITALA NÖRDAR

Vi brinner för att analysera, producera, testa nya saker och hänga med i utvecklingen av allt som har med teknik och trender att göra. Vi älskar det digitala helt enkelt!

© NIKITA PRODUCTIONS 2016

  • Vimeo - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
Piteå
072-241 33 74