top of page
VAD ÄR NIKITA PRODUCTIONS?
 

Nikita Produktions (NP) är i grund och botten jag, Nikita Rönning Ledström. En nyskapande och ambitiös tv-producent & marknadsförare som såg behov av innehållsbaserad marknadsföring via rörlig bild i Norrbotten. Det var så Nikita Productions kom till. På NP hjälper jag dig som företagare att hitta nya kunder, och vi gör det på ett roligt och innovativt sätt via rörlig bild. Tillsammans skapar vi innehåll, och genom sociala medier hjälper vi dig att distribuera den färdiga produkten och skräddarsy en målgrupp utifrån dina behov. Content Marketing är framtiden, och genom innehållsbaserad marknadsföring skapar vi sådant folk vill se.

 

Jag har examen i medie- och kommunikations- vetenskap med inriktning på tv-produktion, och genom erfarenheter från bl.a. OTW Communications (Nordens ledande contentbyrå) fann jag mitt brinnande intresse för rörlig bild och content marketing. När jag producerar rörlig bild jobbar jag tillsammans med frilansande fotografer och ljudtekniker, för att skapa den bästa produkten för just dig. Du kan även anlita mig som konsult eller som föreläsare om nya medier.

 JAG ÄR EN MÅNGSYSSLARE 

Eftersom jag har en obotlig nyfikenhet och evig strävan efter att lära mig nya saker, så har jag blivit en mångsysslare. Jag ser mina kompetenser som ett pussel där alla bitar bidrar till en unik helhet. För mig är det en självklarhet att all min kunskap gör att jag kan skapa ett bättre resultat för mina uppdragsgivare.

NIKITA RØNNING LEDSTRÖM

Nikita Rönning Ledström

 Grundare/Ägare 

  • Grey LinkedIn Icon

Året var 2016. Det var då jag blev sjukt less på att majoriteten av alla roliga jobb som hade något med content eller det digitala att göra skulle vara i Stockholm. Eftersom jag tycker att man ska kunna bo vart man vill och ändå kunna ha drömjobbet så bestämde jag mig för att starta eget! Idag jobbar jag tillsammans med grymma Norrbottniska företag och byråer, med kunder över hela Sverige, och jag drömmer om att en dag göra Norrbottenskusten till ett svenskt Silicon Valley.

Jag har en fil.kand examen från LTU i medie- och kommunikationsvetenskap, samt en examen i digital strategi. Jag har prövat mina kunskaper på flertalet olika sorters företag och branscher, både som anställd och som uppdragstagare. Det har gett mig en trygg och bred grund att stå på, och jag drar paralleller från samtliga erfarenheter.

 

För mig är det viktigt att kunna jobba ur ett helhetsperspektiv. Därför har jag sett till att lära mig mycket. Att få jobba med allt från varumärkens värdegrund till deras SEO gör det för mig enklare att förstå helheten - och i sin tur leverera de bästa resultaten jag kan. Det roligaste med mitt jobb är att ta med mina kunskaper in i andra branscher och kunskapsutbytena som sker. Idag läser jag av mönster i allt jag gör, och ser bara möjligheter i att ge mig in i outforskade områden.

bottom of page